10 ting jenter hater at gutter gjør

For en stund siden skrev jeg et innlegg om 10 ting jenter elsker at gutter gjør. Det var utrolig populært, så nå skal jeg lage det motsatte. Altså 10 ting vi hater. Du kan finne det andre innlegget HER. Tusen takk for alle forslagene jenter!!

Snakker om andre jenter ♥
INGEN liker og høre om din fortid med andre jenter. Du kan spare deg for å kommentere sanger som var "deres" eller hva hun var utrolig flink til. Dette gjør at vi føler oss helt forferdelige, og tenker at du egentlig bare kan bli sammen med den jenta igjen.. Dersom vi spør om fortiden din med andre er det mest sannsynlig for at vi håper på og få avbekrefta det vi mistenker, eller og dytte oss ned. 

Svarer med "K" eller tommel opp ♥
Hvis vi virkelig åpner oss opp for deg og skriver en lang melding også får vi dette til svar.. Da har du ganske greit gjort oss enten veldig lei oss eller sint. Vi bruker lang tid på og prøve og forklare deg noe, og du virker ikke litt interessert en gang. Finn på noe annet og svare!

Ikke svarer på meldinger ♥
Du har tid til og være på facebook, instagram og snapchat men kan ikke svare? Prøver du og leke kostbar eller gjøre at vi føler oss i veien? Dersom du ikke kan prioritere og snakke med oss, så kan du like gjerne la være. 

Ikke viser følelser ♥
Vi hater virkelig når dere ikke kan vise følelser. Ikke vær care og "flau" over jenta du holder på med. Vi krever faktisk ikke så mye som veldig mange av dere tror.. En koselig kommentar på et selfie, en søt melding med noe så enkelt som "du er vakker" eller "jeg er glad jeg traff deg". Det er ikke vanskelig. 

Vær deg selv ♥
For gudsskyld ikke forandre deg når du er med andre venner.. Hvis du blir en skikkelig drittsekk når du og jenta de er sammen med andre kan du glemme at dette varer lenge. Ikke bli frekk og kall henne stygge ting for at vennene dine skal få noe å le av. Vær stolt av henne!

Snakker med mange andre jenter ♥
Selvfølgelig skal du få ha venninner, men dersom vi får en mistanke om at det er noe mer på gang burde du tenke deg godt gjennom om det er verdt og snakke med denne venninna 24/7 for å risikere og miste jenta de. Ja, vi kan bli sjalue. INGEN jenter liker konkurranse uansett hvor sjalue de er. Spesielt hvis du hele tiden skal stille opp for henne og prioritere henne.. Det samme gjelder snappe med andre jenter hele tiden og følge jenter på instagram kun fordi de er pene og se på. Vi føler oss helt jævlige da. Hvis ikke jeg er pen nok, så kan du bare la være hele meg. 

Når alt skal være hemmelig ♥
"Jeg elsker deg assa, men ingen må vite det".. Kødder du eller? Hvis det skal være hemmelig kan du finne de ei anna, eller er det det du driver med? Ingen må vite det fordi du egentlig vil ha ei anna.. Vi er ikke interesserte i et fjortis-forhold uansett. Enten så driver vi på offentlig, eller så gjør vi ikke det i det hele tatt. 

Leker med følelsene dine ♥
Ikke gjør det vanskeligere enn det er.. Ikke lat som at du har følelser for henne også og at du er så interessert i henne, når du absolutt ikke er det og det eneste du tenker på er at du vil ha sex med henne. Bare dropp hele greia. 

Når de tror du har mensen ♥
Kjære gutter. Vi jenter kan faktisk bli i dårlig humør selv om vi ikke har mensen, og det er faktisk mange av oss du ikke kan merke det på. Dersom du spør om vi har mensen fordi vi er litt irriterte eller noe skal jeg love deg at humøret blir verre. Vi har følelser uten om mensen også!

Tenker kun på utseende ♥
Ikke vær en sånn gutt som kun skal ha jenter med de største puppene og den mest spretne rumpa, bare for å skryte om det til kompisene dine etterpå. Utseende er faktisk ikke alt her i verden.. Det er faktisk ikke så rart at det er kroppsopress i verden. 

Del gjerne dersom du er enig ♥

xoxo

19 kommentarer

Mona

01.11.2015 kl.15:25

Kan kjenne meg litt igjen der :)

Angelica

01.11.2015 kl.15:55

Føler meg enig i alt her

Nikki Moon

01.11.2015 kl.16:21

Haha jeg er så enig i typ, ALT! Haha x] God søndag! :)

En gutt

01.11.2015 kl.18:14

Så vi gutter får ikke lov til å gjøre noe når vi er i et forhold? Det er den tanken jeg får når jeg leser dette! Om jenta vil ha oss så må hun tåle det. Dere jenter gjør mye vi gutter også hater.

Alexandra Flaa

01.11.2015 kl.18:26

En gutt: Selvfølgelig får dere også gjøre ting! Dette er det mange jenter har skrevet at de misliker, og selvfølgelig er det masse gutter hater at vi jenter også gjør. Men det blir dessverre litt vanskelig for meg og skrive hva dere gutter hater, siden jeg ikke er gutt selv :) Men jeg har tenkt tanken at jeg skal spørre noen gutter hva de elsker/hater at jenter gjør også :)

Ha en fin kveld!

Baatboerne

01.11.2015 kl.18:37

Hehe, kjenner meg enig i en del ja ^^

Henriette Celin

01.11.2015 kl.20:20

Off, nei disse punktene liker jeg absolutt ikke heller. Enig! spessielt irriterende det med mensen, og det å ikke kune vise følelser ovenfor andre. Bare helt utrolig teit (:

Alexandra Flaa

01.11.2015 kl.20:27

Bergensergenser: Hvorfor skal så små ting være så vanskelig? :s Er nok ikke alltid like lett for gutta heller..!

Alexandra Flaa

01.11.2015 kl.20:27

Bergensergenser: Hvorfor skal så små ting være så vanskelig? :s Er nok ikke alltid like lett for gutta heller..!

En gutt

01.11.2015 kl.21:38

Greit nok, men mange av dere jenter går også etter utseende. Jeg, personlig har ikke fått lov av kjæresten og gå med det jeg vil, gjøre det jeg vil, være ute langt ute på nettene osv

Alexandra Flaa

01.11.2015 kl.21:51

En gutt: Det er sant at mange jenter går etter utseende, dessverre. Personlig så gjør ikke jeg det. Jeg faller for personligheten også får eventuelt utseende være bonus. Jeg må absolutt ikke ha en trent kropp og en gutt alle andre vil ha!
Dersom hun skal bestemme så mye vil jeg anbefale deg og snakke med henne om det. Selv om dere er i et forhold skal du få leve livet. Og i alle fall få kle deg som du vil! Dersom hun ikke liker det er det hun som enten må akseptere at du er som du er eller så må hun finne en annen :/ Det er ikke alltid like lett, men du skal uansett då lov til og være deg selv og være med venner! Nå vet ikke jeg så veldig mye mer enn det du har skrevet, så jeg skal ikke uttale meg mer om det. Men lykke til! :)

lol

01.11.2015 kl.21:51

haha du sier at gutter ikke skal tenke på bare utseende til en jente.. men da må vel halve av verden som bare består av jenter slutte å tenke på utseende til gutta de å. nå for tiden hører jeg ikke gutta som går rundt å sier at "hun" er stygg, men jeg hører jenter som går rundt å sier at "han ikke var kjekk" lol lizom. skjerp dere. ikk sett bare guttende under et dårlig lys, føler det er jentene som er ille her. og det får dere hør av meg som er jente selv.

En gutt

01.11.2015 kl.21:56

Nå fikk du hvertfall en gutt til å begynne å lese bloggen din. Du ser utrolig hyggelig, og tviler ikke på at du er det!

Henriette Celin

01.11.2015 kl.23:06

SV: Sant, hehe. Nei, det vet jeg (:

Alexandra Flaa

02.11.2015 kl.07:48

lol: Først og fremst så er ikke dette mine personlige meninger. Jeg spurte i en jentegruppe og dette ble nevnt utrolig mange ganger! Selvfølgelig fins det også jenter som dømmer gutter utseende, men jeg er ikke en av dem.
Ha en fin dag :)

Alexandra Flaa

02.11.2015 kl.07:52

En gutt: Veldig usikker på hvordan jeg skal tolke denne kommentaren :S

En gutt

02.11.2015 kl.09:54

Tolk den positivt!

Alexandra Flaa

02.11.2015 kl.11:39

En gutt: Så koselig!

Ilo

08.04.2016 kl.15:14

haha jeg er så enig!bra skrevet :)

Skriv en ny kommentar

hits