5 tips for å få en bedre blogg

Jeg tenkte og dele mine tips til hvordan man kan få en bedre blogg og flere lesere. Det er nok ingen fasit på dette, men jeg skal i alle fall nevne de tingene jeg legger først merke til når jeg går inn på en blogg. Det er førsteinntrykket som bestemmer om jeg blir på bloggen en stund, blir fast leser eller går rett ut igjen. 

Header ♥
Dette er vel det aller første man ser når man kommer inn på en blogg. Jeg har valgt og kun ha navnet mitt, rett og slett fordi jeg syns det passet best inn og jeg ikke følte for å ha et stor bilde av meg selv på forsiden. Pass på og ha god kvalitet på bildet/bildene du skal bruke og ha en pen og ryddig bakgrunn. Det kan være fint med natur i bakgrunnen, men ikke hvor som helst. Det samme gjelder rommet ditt. Hvis det er en hvit vegg som bakgrunn går det greit, men ikke ha mye rot. 

Bloggnavn ♥
Velg et enkelt navn. Dersom du kaller bloggen din "jegborlangtoppepaafjellet8374.blogg.no", tror jeg veldig få klarer og huske dette navnet. Jeg har valgt navnet mitt, noe som i alle fall ikke er vanskelig og huske for de som kjenner meg! Dersom du ikke vil bruke navnet ditt kan du bruke et kallenavn eller lignende. En blogg jeg hadde før kalte jeg "anf98.blogg.no". Kort og enkelt. 

Lyst og ryddig design ♥
Jeg HATER virkelig når det er et mørkt design med lys skrift eller masse rare farger. Jeg syns en blogg virker mer seriøs dersom man finner et enkelt design. For meg er det nesten viktigst og se hva som står, så hvis du har lys skrift så kommer jeg nok ikke igjen. Designet behøver ikkevære hvitt eller grått, andre lyse farger er også fint! 

Bilder ♥
Siden jeg er glad i og ta bilder, velger jeg og bruke mer tid på dette enn andre kanskje gjør. Uansett om man er glad i og ta bilder eller ikke er det en veldig stor del av bloggen. Bruk tid på bildene dine, pass på at det er god kvalitet og ikke for mye "støy". Støy på bildet kan både være rot i rommet eller at det er kornete. Man behøver absolutt ikke ha et dyrt speilreflekskamera for å få gode bilder! 

Oppdater ofte ♥
Når jeg startet bloggen tenkte jeg og poste ca et innlegg om dagen, siden jeg har veldig mye annet på agendaen. Jeg fant fort ut at jeg ville skrive mer, derfor poster jeg nå alt fra 2-3 innlegg om dagen. Når du oppdaterer ofte har leserne dine mest sannsynlig noe nytt og lese på når de kommer innom. Du kan også bruke andre sosiale medier til å få flere lesere, men det handler først og fremst om innholdet i innleggene dine og de andre punktene over. Et ekstra tips kan være og lese gjennom innlegget før du poster, for å se om du har fått frem poenget ditt og om du har skrivefeil.  


// T-skjorte - StyleConnection // Cardigan - Nelly.com

xoxo

6 kommentarer

Helene

29.10.2015 kl.21:40

Fine tips , selv er jeg dårlig med alt dette , eller føler jeg har en rein header og enkel og lys blog but thats it :P

Hannehm

29.10.2015 kl.21:49

herlig innlegg :D

Alexandra Flaa

29.10.2015 kl.22:04

Helene: Det er i alle fall bedre enn ingenting! Og man kan alltid forbedre seg :) Håper du får en super fredag i morgen! Da har jeg en liten giveaway bare for å gjøre helga bedre!

Alexandra Flaa

29.10.2015 kl.22:04

Hannehm: Tusen takk! Håper du får en super fredag i morgen! Da har jeg en liten giveaway bare for å gjøre helga bedre! :)

Alexandra Flaa

30.10.2015 kl.13:18

Hannehm: Jeg har giveaway på bloggen!

fitnessbeautyfashion

03.11.2015 kl.14:38

Veldig fint innlegg, med mange gode tips! :) Fin blogg også!

Skriv en ny kommentar

hits