10 ting jenter elsker at gutter gjør

Jeg vet at sånne innlegg som dette er veldig godt lik, så jeg tenkte derfor å lage ett selv. For at de ti tingene jeg skriver skulle stemme best mulig spurte jeg i en gruppe på facebook om hva de elsker at gutter gjør. Det kom mange forslag, men det er de samme som gjentar seg! Det er veldig gøy og se at det er så mange engasjerte. Bildene har jeg funnet på weheartit.

Han gir deg kompliment♥ 
Det trenger absolutt ikke være en lang melding som både tar en halvtime og skrive og å lese. Det holder med "du er vakker". 

Klemmer deg bakfra♥ 
Dette er en av de tingene som gjentar seg mest. Det tar virkelig ikke lang tid og gi henne en klem bakfra, men det betyr veldig mye. Dersom hun lager mat eller ordner seg er det en perfekt anledning til og gjøre dette. Eller om dere skal møtes et sted og du kommer bak henne. Hun smelter, lover deg. 

Ta henne på rumpa♥
Trenger jeg og si mer?

Vis henne frem♥ 
Det trenger ikke være noe så voldsomt som å ta henne med på en stor scene eller noe. Det holder lenge og ta henne med når du skal møte kompiser eller skal til byen/sentrum. Bare ta henne med ut på offentlige steder så andre kan se dere sammen. 

Holde hender♥
Denne kan også henge sammen med punktet over. Dersom dere er ute sammen et sted og går, hvorfor ikke ta hånda hennes for å vise at du er stolt? Eller gjør det enda enklere og bare hold hånda hennes når dere er alene eller kjører bil. Bare gjør det. 

Still opp for henne♥ 
Uansett hva det er, så trenger henne din støtte. Det kan være alt i fra noe veldig lite som hva hun skal ha på seg eller hun står ovenfor en vanskelig situasjon eller har en dårlig periode. Vær der for henne. 

Han starter samtalen♥
Noen ganger (veldig ofte) så tenker vi jenter veldig mye. Dersom vi er den som starter samtalen hele tiden kan vi begynne og føle oss masete eller plagsomme. Vi setter veldig stor pris på det dersom dere starter den en gang i blant! 

Han tar initiativ♥
Denne er ganske lik den over. Spør om hun vil være med på noe. Enten om dere skal se film, gå en tur eller om du er med henne på et kjøpesenter. Dette er små og enkle ting og gjøre som kommer til og gjøre henne veldig glad. 

Kos med håret hennes♥
Dette slår aldri feil. Kos/lek med håret hennes. Det er utrolig godt og behagelig. Selv blir jeg veldig rolig av det. Bare vær forsiktig så du ikke lugger. 

Låner bort klærne sine♥
Lån bort en genser dersom hun fryser. Ikke si noe om at du må få den igjen, la hun ha den. Eller så kan du låne bort en joggebukse hvis dere skal ha kosekveld og hun kommer i jeans. 

Del gjerne hvis du kjenner deg igjen♥

xoxo

24 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

28.10.2015 kl.17:41

Såå sant :)

Henriette Celin

28.10.2015 kl.18:19

Kjenner meg igjen i alle punktene, hihi. Ah, det er så herlig å holde hender, og bare gå på tur ;3

og komplimenter gir kjæresten min meg ganske ofte. Elsker det, men vet ikke alltid hvordan jeg skal ta dem, eller reagere x) er ikke en sånn person som elsker å skryte av meg selv heller. Men er fint når han gjør det, og han vet jeg setter pris på det (:

Alexandra Flaa

28.10.2015 kl.18:20

Bergensergenser: Det er sant at det ikke alltid er like lett og vite hvordan man skal reagere, men bare det at han gjør det- betyr jo så mye! Dette er noe vi jenter absolutt kunne blitt flinkere til- gi oss selv skryt :)
Håper du får en super kveld :)

Henriette Celin

28.10.2015 kl.18:30

SV: Ja, han er snill sånn (: og det burde vi så absolutt ja ;-)

Takk, du også! ^^

Kathrine Louise

28.10.2015 kl.20:18

For et søtt innlegg :) <3

Alexandra Flaa

28.10.2015 kl.20:20

Kathrine Louise: Ha en fin kveld :)

Anita Fossberg

28.10.2015 kl.21:14

Heeelt enig i disse! :)

Celina Simonsen

29.10.2015 kl.02:22

Agree, merker jeg savner å ha kjæreste nå!

Silje Moen

29.10.2015 kl.10:04

So true!!

Kristina's hverdag

29.10.2015 kl.10:04

Kjenner meg såå igjen!!:)

Kristin Antiveros

29.10.2015 kl.12:24

Så koselig innlegg :-)

30.10.2015 kl.01:43

er for gla i klærne mine xD men ellers meget bra!

Maren

30.10.2015 kl.12:58

Når jeg leser dette ser jeg at jeg og eksen ikke passa sammen for det var alltid jeg som måtte starte samtaler og sende meldinger, ta initativ og han turte ikke holde hånda mi når vi var Med andre. Ble slutt på onsdag men håper jeg finner drømmegutten som kan fylle alle disse punktene :)

Alexandra Flaa

30.10.2015 kl.13:06

Maren: Det gjør du nok helt sikkert! :)

En gutt igjen

01.11.2015 kl.21:54

Er ikke alltid man kan stille opp for henne!

Ikke alltid man er faktisk i humør for å gi klemmer, holde hender, komplimenter og lignende.

Dere jenter har alltid så store krav på oss gutter

Alexandra Flaa

02.11.2015 kl.07:51

En gutt igjen: Jeg kan ikke snakke for alle jenter når jeg svarer deg, derfor tar jeg utgangspunkt i meg selv. Det jeg forventer når jeg trenger noen til å stille opp er ikke nødvendigvis masse råd og tips. Dersom jeg forteller noe som er vanskelig for meg forventer jeg full oppmerksomhet, tilstedeværelse og at den jeg prater med lytter, uansett om det er gutt eller jente.
Jeg vet også at jeg ofte blir misforstått. Jeg krever egentlig ikke mye, det er flere små ting enn større ting. Jeg vil heller ikke ha klemmer, holde hender 24/7 og gi kompliment hele tiden. Poenget var bare at vi (jeg i alle fall) setter veldig stor pris på det dersom gutten tar initiativ.

Ha en fin dag :)

Elizabeth Leonora

30.12.2015 kl.23:07

Enig i alle utenom det med håret, haha!

Andrine Setsaas Kristensen

30.01.2016 kl.22:59

Dette er så sant! Utrolig fin blogg <3

Alexandra Flaa

31.01.2016 kl.06:27

Andrine Setsaas Kristensen: Tusen takk!

Becca Alexandra

31.01.2016 kl.01:09

Åh så herlig innlegg!! :D

Mikkel, 15 år

24.02.2016 kl.14:21

Hei! Først vil jeg starte med å si at du har fine punkter du har tatt med.

Bodd i USA i en periode og der fikk jeg vite at jeg er en "I.E.D" (Intermitterende eksplosiv lidelse) Er for det meste vanskeligere å takle dette for ho enn det er for meg. Jeg kan være voldelig mot hun iblant, men jeg mener det selvfølgelig ikke.

Men hva om man ikke kan fylle inn disse punktene, sliter selv med sinneproblemer og blir ofte tvangsinnlagt på psykiatri i lengre perioder. Det er ikke alltid jeg kan stille opp for ho når jeg trenger det, veldig sjeldent jeg starter samtaler, for som nevnt over så blir jeg innlagt og blir fratatt all kommunikasjonsmiddel. Jeg vil jo være perfekt for ho, og hun har prøvd å snakke med meg. Men det ender opp med at jeg slår, og kommer meg ut og er ikke hjemme igjen før noen dager senere. Ender også med at hun avtaler ting om meg med min mor og de begynner å behandle meg annerledes begge to. Feks begynne å true meg med at forholdet vil bli slutt hvis jeg ikke roer meg ned osv.

Kunne virkelig trengt din hjelp!

Alexandra Flaa

24.02.2016 kl.17:56

Mikkel, 15 år: Hei! Først og fremst må jeg si tusen takk for kommentaren din og at du åpner deg opp for meg. Jeg har selv erfaringer med mennesker i livet som sliter med å kontrollere sinnet sitt, og til tider (tror jeg) være voldelige.

Det aller første du kan prøve er å snakke mer med både mor og kjæreste. Prøv å sett ord på ting eller skriv ned sånn at de forstår deg best mulig. Du har mest sannsynlig fått diagnosen ett sted, og har nok også fått en del informasjon om hvordan dette oppleves for deg, men ikke alle opplever det likt. Du kan ha en helt annen opplevelse av dette enn Ola Nordmann. Kunnskaper er med på å forme så mye. Det er kun for det bedre.

Jeg forstår at det kan være vanskelig å gjøre ting som å starte samtaler og ha mye kontakt med henne når du plutselig blir innlagt, men du kan kanskje prøve å vise henne din kjærlighet og omsorg på andre måter. Dersom det er mulig kan du sette deg ned å skrive noen ord om hva hun betyr for deg, og hva du setter pris på med henne. Du kan også kjøpe roser til henne, noe hun mest sannsynlig blir glad for.

Det verste henne og moren din kan gjøre er å true deg.. Det gjør bare alt verre.. Trusler løser ingenting uavhengig om det er tomme trusler, eller faktiske trusler.. Dette vil nok trigge deg enda mer og kunne gjøre deg mer sint, og det er ikke noe man ønsker i en slik situasjon. Det jeg i alle fall ville satt pris på når det kommer til en slik situasjon, er ro og omsorg. Selv kan du prøve å finne en annen måte å utagere på. Liker du å trene? Tren ut all negativ energi, eller finn en annen måte å få ut energien din på.

Jeg vet ikke om du fikk noe ut av dette, eller om det bare var masse svada, men du kan gjerne legge meg til på facebook eller sende meg en mail om du vil prate mer! Jeg ønsker deg masse lykke til og håper dere finner ut av ting. Husk at ærlighet varer lengst uansett. Snakk med henne og sett ord på følelsene dine! :)
Igjen, masse lykke til!

Klem Alexandra <3

Mikkel, 15 år

24.02.2016 kl.22:10

Har sendt deg epost :)

Ilo

08.04.2016 kl.15:13

sant hehe :)

Skriv en ny kommentar

hits