Å ikke føle seg forstått

Jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal forme dette innlegget. Jeg regner med at dere hat skjønt at livet mitt ikke er på topp for tiden. Jeg nevnte i dag tidlig at jeg skulle til BUP og det gikk akkurat sånn jeg trodde det skulle gå. Psykologen min hører ikke på meg og fortsetter og mase om samme ting utrolig mange ganger. Jeg prøver og si at jeg kommer ikke frem til et svar selv om du maser mer. Dette er tydeligvis veldig vanskelig og forstå. Jeg er en sånn person som blir fort irritert når folk skal mase om noe, nesten hva som helst, og det går fort over til sinne. Saksbehandleren min i barnevernet var med på møtet og tok faktisk nesten over ordet etter at psykologen maste og maste. Det var egentlig utrolig deilig. Psykologen er en mann, saksbehandleren er en dame. 

Det er utrolig vanskelig og ikke føle seg forstått, men jeg tror faktisk det er verre og ikke bli hørt. Sånn føler jeg det. Psykologen min tar lydopptak av hele samtalen, samtidig som han skriver ned notater i hytt og pine. Jeg begynner og lure på hva han egentlig skriver ned? Siden saksbehandleren min var med på møtet i dag, forklarte han hele historien min. Altså, jeg kan den historien og vil slippe og høre den alt for mange ganger. Og jeg hadde et to timer langt møte med saksbehandler for en stund tilbake. I tillegg kjenner hun til omstendighetene fra før av, om man kan si det sånn. 

Mamma hadde møte med både psykologen og saksbehandleren etter meg, så jeg håper han i alle fall kan høre på det mamma sier. Hun er vel i alle fall den personen som burde kjenne meg og mine behov best. Hun ga beskjed om at han ikke kun kan snakke om traumer, men må ta tak i det som faktisk skjer nå. I tillegg til dette skal jeg også møte en veileder fra familievernkontoret eller noe. Enda flere mennesker og enda flere møter. Jeg orker ikke mer av dette nå. Jeg vil ta en pause fra alt som heter psykolog, møter og nye mennesker. Er det for mye og be om?

xoxo

Én kommentar

Madeleine

27.10.2015 kl.18:44

Hei. jeg har nå funnet ut av vinnerene av konkurransen jeg hadde på min blogg for noen dager siden og du er en av de. :) Ta gjerne kontakt og send meg din adresse så kan jeg sende deg premien =) Ha en fin kveld =) klem

Skriv en ny kommentar

hits