Jeg består kun av traumer

Jeg merker veldig på meg selv at vi nærmer oss den mørke tiden alt for fort. Jeg gruer meg alltid til denne tiden. Alt blir så mye vanskeligere. Jeg tror virkelig mørket påvirker meg så mye at jeg nå er på vei inn en skikkelig dårlig periode. Jeg vil bare kle meg i svart. Når jeg kommer hjem fra skola vil jeg sove og gråte om hverandre. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men en ting er at BUP spiller veldig inn. Tror jeg. Skal tilbake dit i morgen. Jeg gruer meg skikkelig. For tiden er jeg kun et eneste stort traume menneske. Altså, består jeg ikke av mer enn bare traumer? Jeg føler jeg har viktigere ting og få orden på, men jeg er kun traumer. 

Det er slitsomt. Jeg føler ikke jeg blir møtt sånn jeg håpet på når jeg endelig fikk hjelp. Endelig får jeg noen og snakke med. Men det hjelper ikke. Jeg har opplevd og bli ledd av to ganger for så og få kommentarer som "oi, nei da var det kanskje ikke så lurt av meg og le". No shit? Du burde vel ikke le av pasientene dine uansett? Jeg har hele veien fått høre at jeg er flink til og prate og at jeg klarer og sette ord på ting. Det er greit nok det at jeg kanskje er flink til og prate, men jeg føler ikke jeg får sagt noe. 

Noen ganger er det bare så deilig og la hodet skrive uten og tenke. Kanskje blir det rotete, men det gjør ingenting. Jeg trenger absolutt ikke skrive i detaljer for at det skal hjelpe for meg. Det er kanskje plagsomt for dere, men jeg skriver for meg selv. Noen ganger trenger jeg bare og reflektere for meg selv. Få ut alt jeg har på hjertet. Nevnte jeg at jeg har begynt og skrive ned alt jeg tenker på? Vel, det hjelper det også. Og jeg finner ut hva jeg er nødt til og prioritere. Det som står øverst på min liste er og finne ut hvilken personer jeg ønsker og ha i livet mitt og hvem som ikke er bra for meg. Jeg skal ta opp dette med psykologen min i morgen så får vi se om han er enig, eller om jeg enda kun er traumer. 

xoxo

4 kommentarer

Dagny Sunde

26.10.2015 kl.19:43

Så bra at du har funne metodar som virkar positivt! Håper det går bra med deg :)

Amanda Jonassen

28.10.2015 kl.16:34

Samme her...

Alexandra Flaa

28.10.2015 kl.16:54

Amanda Jonassen: Det er utrolig kjipt! Håper du får det bedre etter hvert <3

Amanda Jonassen

28.10.2015 kl.17:02

<3

Skriv en ny kommentar

hits