Bare en dårlig dag

Nå har jeg ligget i senga i over en time og bare latt tankene fly. Det er utrolig slitsomt med de dagene der ingenting ser ut til og gå din vei og du føler deg bare helt elendig uansett hva du gjør. Kanskje litt teit og tenke sånn før man har stått opp? Vel, jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg kan si at i dag er en sånn dag. Aller helst vil jeg bare grave meg ned i senga og sove. Sove til jeg skal på skola i morgen. Eller bruke penger jeg ikke har på nettshopping. Det går jo selvfølgelig ikke. Jeg prøvde og lese litt i stad. For tiden leser jeg bok nummer to av Fifty Shades of Grey. Jeg har holdt på i en evighet. Egentlig elsker jeg og lese, jeg har bare alt for liten tid til det. Eller jeg prioriterer alt for lite tid til det. Men i stad prøvde jeg. Det endte opp med at jeg leste den siste halve siden og ikke hadde fått med meg noen ting. Tankene tok over og jeg måtte bare legge vekk boka. Nå skal jeg prøve og kose meg med en kaffe latte og litt sjokolade før frokost, så får vi se hvordan denne dagen utvikler seg. 

Jeg har også begynt å skrive ned alle tankene mine. Når jeg klarer og sortere dem og sette ord på dem. Dette i et håp om å være klar over hvor mye jeg tenker, hva jeg tenker på, hva som plager meg og om disse tankene påvirker meg i den grad at jeg får hodepine. 

xoxo

5 kommentarer

Pernille

25.10.2015 kl.10:26

Jeg forstår deg så utrolig godt, for jeg gjør det samme selv. Håper ting ordner seg og at du føler deg bedre snart!

Alexandra Flaa

25.10.2015 kl.10:34

Pernille: Takk det samme <3

Bina

25.10.2015 kl.12:15

Huff! Håper du får en fin dag! <3 Ta også gjerne en tur innom bloggen min, det hadde jeg satt pris på! :)

RebeccaHasselgard

25.10.2015 kl.16:12

Tror vi alle har gode og dårlige dager, selv velger jeg å bare se på tv-serier på en dårlig dag da jeg vet at neste morgen blir bedre : - )

Alexandra Flaa

25.10.2015 kl.16:14

RebeccaHasselgard: Kanskje det er det jeg skal gjøre!

Skriv en ny kommentar

hits