Her er jeg!

Heihei! 
Jeg tenkte egentlig og fortelle litt basic om meg selv, siden jeg er ny på denne bloggen! Det er vel ikke stort og si, men kan vel komme opp med noe :)

Mitt navn er Alexandra, 17 år fra Gol. For tiden bor jeg i Hemsdal med familien min, mamma, stefar, en lillebror hjemme og en på folkehøgskole. I tillegg til disse to brødrene i Hemsedal har jeg en søster på Nes og en bror til i Svelvik. Selv går jeg på Barne- og ungdomsarbeider VG2 på Ål. Målet mitt er og kunne bli barnevernspedagog for å kunne hjelpe andre barn. På fritiden lærer jeg meg å spille gitar, tar bilder, jobber, trener og prøver mitt beste på og være sosial. For tiden har jeg to arbeidsplasser, Rimi og Pers hotell hvor jeg jobber i frokosten. Jeg er stolt eier av en Mini Cooper, som jeg er veldig glad i og kjøre rundt i (øvelseskjøre). Jeg lengter etter den dagen jeg får lappen og bare kan kjøre rundt uten mål og mening. Ellers er jeg interessert i klær og sminke som jeg regner med at de fleste jentene interesserer seg for? Jeg har lange skoledager og arbeider så mye som mulig ellers, derfor skal jeg prøve og blogge en gang om dagen i starten, så får vi se etter hvert. Utrolig nok så blogga jeg før, men jeg flytta til et nytt sted og ville derfor ha en ny start. Jeg befinner meg i Tyrkia store deler av sommeren og gjerne en ekstra tur i løpet av året. 

Denne bloggen vil jeg bruke til å forhåpentligvis lufte en del tanker, dele bildene jeg tar og litt klær og sminke. Det blir forhåpentligvis en god blanding av alt håper jeg! Dersom det er noe du vil lese er det bare og komme med forslag. Da blir jeg glad :)

 

Håper dere får en strålende tirsdag! 
xoxo

4 kommentarer

lisarorvik

06.10.2015 kl.18:10

Du er så nydelig, håper du får en super dag :)

Alexandra Flaa

06.10.2015 kl.18:13

lisarorvik: Tusen takk! Håper du også får en super dag :D

Your bitch

07.10.2015 kl.17:49

Gleeder meg til å lese! Du er flink :*

Alexandra Flaa

07.10.2015 kl.17:49

Your bitch: Hahaha, du da :*

Skriv en ny kommentar

hits